Fris zoals je het kent, maar dan online. Je verkoopt je mooiste preloved items voor fijne prijzen. Gewoon, via instagram!
Wanneer
Vanaf 15 april 2020
Waar
De stories van FRIS op Instagram.
 

OVER FRIS

Fris! De leukste closet sale in Utrecht. Voor een duurzame en frisse wind door je kledingkast. :)

 

♥ Entree is 3 euro. Met een U-pas is de entree gratis. 

♥ Met name dames, maat s tot xxl. Vleugje kids, beetje heren. 

♥ Kwalitatief mooie merken zoals Scotch & Soda, Calvin Klein, Selected Femme, Other Stories en vele andere. 

♥ Let op: je kunt op Fris niet pinnen dus zorg voor voldoende klein geld. Fris is in 2018 met een knipoog ontstaan. We zochten een leuke, gezellig markt om onze kleding te verkopen. Omdat we de perfecte plek niet konden vinden besloten zelf een markt te organiseren. De eerste editie van Fris werd een onverwacht groot succes en smaakte naar meer.

 

Op een Fris-markt zijn er meer dan 6o verkopers die hun mooiste, met liefde gedragen items, doorverkopen. De standjes worden door de verkopers zelf opgebouwd en ingericht. Dit maakt de sfeer gezellig en gemoedelijk. De prijzen zijn toegankelijk en daarmee is Fris voor iedereen. Het is een heerlijk lazy en gemoedelijke zondagmiddag waar je lekker rond kunt struinen en kunt blijven plakken voor een lekker bakkie bij de Smaakvolvo of nog een drankje in het cafe van Karibu.  Of laat live je fashion portret illustreren! 

De naam Fris verwijst niet alleen naar de frisse wind door je kledingkast.  De impact van de kledingindustrie op het klimaat en op de levensomstandigheden van de makers van onze shirts en jeans breken ons hart. En we weten en wensen dat het anders kan. Met Fris hopen we bij te dragen aan een langere levenscyclus van kleding en ook meer bewustzijn op het gebied van duurzaam consumeren, zowel tweedehands als nieuw. Consumeren zonder nare luchtjes dus. Wel zo Fris. 

SPELREGELS voor VERKOPERS 

Wil je jouw items verkopen op Fris? Inschrijven kan via de knop op de homepage. 

Fris maken we samen! Het is dus fijn als je je aan deze spelregels wilt houden. 
 

♥ De belofte van Fris aan verkopers is kwaliteit en frisheid. Het streven is echt anders te zijn dan een standaard tweedehandskleding-markt. Wij juichen de verkoop van kwalitatief mooie en duurzame items toe. 

♥ Je zorgt ervoor dat jouw kleding Fris en fruitig is. Dus lekker gewassen en zonder gaten of  scheuren.. Jouw richtlijn kan zijn: zou je het zelf in deze staat willen kopen? :)

♥ Je regelt zelf je eigen 'booth' - dus een kledingrekje, een tafeltje of een lekker kleed.

Je betaalt een deelnamefee van € 20,- per plek. Een plek is ca. 1,5 bij 1,5 meter maar dit kan varieren. 

♥ Je kun je kraam met maximaal 1 persoon delen. 

♥ Als je meerdere plekken wilt reserveren vragen we je per plek een aparte inschrijving te doen. 

♥ Heb je een ticket gekocht maar kun je toch niet? Je kunt tot twee weken voor aanvang contact met ons opnemen. We koppelen je dan aan iemand op de reservelijst zodat je zelf je ticket kunt overdragen. Bij annulering korter dan twee weken van te voren kan dit niet meer en is refund niet mogelijk.  

♥ De prijs van je kleding houd je laag en toegankelijk.

♥ Aan het einde van de dag neem je jouw onverkochte kleding weer mee (of, indien mogelijk, doneer je deze op de dag zelf) en laat je alles netjes en schoon achter. 

♥ Wij zorgen voor de gezelligheid en horeca! 
♥ Goed om te weten dat we speciaal voor verkopers een groot aantal gratis parkeerplekken hebben. Hiervoor geldt: op = op! 

Heb je nog vragen? mail dan naar frisutrecht@gmail.com

 

 
 

FRIS Tweedehands Kledingmarkt
@Lou Oudenoord

Frisutrecht@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon