top of page
portret Ramona van Sifhout.jpg

STILLE VERHALEN 

Ramona van Silfhout - founder van Fris 

Hi, ik ben Ramona! In 2018 ben ik (destijds samen met Marianne) FRIS gestart; omdat ik geloof dat er goed uitzien én zorgen voor ons mooie aardbolletje perfect samen kunnen gaan.

profiel Mirjam .jpg

SMART WARDROBE

Mirjam Hamming - Stylecoach - partner van Fris

Hey. Ik ben Mirjam. Als stijlcoach adviseer & help ik andere om hun eigen kledingstijl & garderobe te (her)ontdekken. Wat resulteert in een “slimmere” garderobe. Een kast op basis van outfits. Die goed te combineren zijn. Elk item helemaal jij is. Jij dus elke dag met een big smile de deur uit loopt. En miskopen verleden tijd zijn. Slim voor jezelf én het milieu, zeg maar.

portretanneliesbuijs.jpg

PER ABUIJS

Annelies - Upcycle Atelier Per Abuijs - partner van Fris

Upcycle atelier Per Abuijs geeft je kleding een tweede leven. 

Schermafbeelding 2019-07-01 om 15.24.51.

LOU OUDENOORD

Een jaar lang vrolijken wij het pand aan Oudenoord 330 in Utrecht op. Kom langs ons prachtige pand te bewonderen, kom koffie drinken of lunchen bij Karibu Café, of maak kennis met alle bedrijven en kunstenaars die in ons pand huizen.

Lou staat voor Leegstand Oplossers Utrecht, en richt zich op de ontwikkeling van tijdelijke projecten met een maatschappelijke meerwaarde in leegstaand vastgoed. Dit doen we door goed voor het gebouw te zorgen, en de beschikbare ruimte optimaal te benutten voor ruimtevragers uit de stad. Er wordt betaalbare werkruimte geboden aan kunstenaars, startende bedrijven en buurtinitiatieven. Door leegstand een maatschappelijke invulling te geven en een ontmoetingsplek te creëren, speelt Lou Oudenoord een verbindende rol in de stad.

Talita Kalloe_Soul Stores_credits- Daisy

SOUL STORES

Soul Stores is een platform met inspiratie voor bewust winkelen en duurzaam leven.

Met Soul Stores wil oprichter Talita Kalloe bewust consumentengedrag stimuleren. Dit doet ze door consumenten te laten zien waar ze terecht kunnen als ze bewuster willen kopen. En door hen objectief te informeren zodat ze goed geïnformeerde keuzes kunnen maken voor een duurzamere manier van leven. Door juist de "ziel" achter de winkels en producten te laten zien, laat Talita de waarde zien van producten, en van de koopkeuzes die je als consument kunt maken. Dit doet ze online - met inspirerende content via haar online magazine. En offline, met onder andere  een eigen giftshop met een zorgvuldige selectie duurzame, lokale en handgemaakte producten in Lou Oudenoord in Utrecht. Het motto: “Every time you spend money, you are casting a vote for the world you want.” Website: www.soulstores.com Instagram: www.instagram.com/soulstores

bottom of page