top of page

The Early Bird Stijl Kick Off!

Snuffelen op een 2de hands kledingmarkt. Inspirerend en gezellig. Tenminste dat is ons doel Maar je bent er natuurlijk ook om die waanzinnige pareltjes te scoren. Niet dan :-). Voor de één appeltje eitje, voor de ander een pittige kluif. Die gezellige soms wat chaotische drukte op zo'n fijne markt kan behoorlijk verlammend werken. Je ziet het niet meer. Lastig om dan keuzes te maken. En de juiste items voor jezelf eruit te pikken. Een miskoop is voor jou dan snel gedaan. Herkenbaar?

Niet getreurd, we hebben dé uitkomst voor je:

Fris organiseert opnieuw samen met Style coaching by Mirjam Hamming voorafgaand aan de markt een Fris Early Bird Styling "Talk". Nice! Maar wat houdt de talk precies in?

1. Tijdens deze talk, deelt Mirjam tips&tricks om je eigen kledingstijl scherper op je netvlies te krijgen. Ze zoemt in op het achterhalen van je persoonlijke look. En vertelt hoe je er achterkomt welke pasvormen wel en welke niet voor je werken. Ook deelt ze handige weetjes om oneindig te combineren. Verder laat ze zien hoe je op een vrij simpele wijze je eigen garderobe kan verduurzamen. En dit alles om er voor te zorgen dat er geen miskopen meer in je kast liggen :-) Want zelfs al is een kledingitem 2de hands, zonde als die vervolgens thuis stof ligt te happen in je kast, toch :-)

2. Na deze inspirerende 1 uur durende talk, heb je de mogelijkheid om als 1ste koopjesjager de markt te betreden. In alle rust krijg je de mogelijkheid om een half uur te snuffelen en die pareltjes te scoren.

3. En dan (nee, dit is nog niet alles :0) heeft Mirjam ook deze keer een vette BONUS voor je. Eèn deelnemer van de Early Bird Styling "Talk" maakt namelijk kans op een gratis 1-op-1 skype kastsessie van Mirjam t.w.v. 80 euro. Ruim een uur lang heb je de mogelijkheid om met Mirjam door je kast te gaan en samen nieuwe outfits te creëer met items die om onverklaarbare reden niet (vaak) meer door jouw gedragen worden. Tussendoor beantwoord Mirjam zoveel mogelijk van jouw persoonlijke styling uitdagingen en deelt ze tailor made tips&tricks om te maximaal te gaan combineren. Loting vindt door Mirjam zelf plaats aan het einde van de Talk.

_Suistainable Wardrobe AF-9668.jpg

Foto: Rosa van Ederen 
Instagram: rosa_van_ederen

bottom of page